Vattenmelongazpacchio

4 port.

1 vattenmelon, ca 700g
5 tomater 
1 liten gul paprika 
½ röd chili 
1 vitlöksklyfta 
saften av 1 lime 
2 kvistar mynta 
½ -1 tsk salt

Skär bort skalet från melonen och tärna fruktköttet grovt. Lägg i en skål för mixning. 
Skölj och dela 3 av tomaterna på tvären med fästet mot skärbrädan.
Pressa fruktkött och saft genom en sikt genom att trycka på skalet. Häll de passerade tomaterna i skålen. 
Ta vara på skalet och tärna det (utom fästet) och lägg det i mixerskålen tillsammans med melonkött och de återstående tomaterna som hackats.
Skölj, kärna ur och tärna och häll även i paprikan och chilin.
Lägg den skalade vitlöken, saften från limefrukten, salt och hackade myntablad i skålen tillsammans med det övriga, spar lite mynta till garnering.
Mixa soppan slät med stavmixer.
Ställ kallt tills den ska serveras