Topping 1 ask färska hallon (ca 250g) 1 passionfrukt citronmeliss eller basilika
Sätt ugnen på 140°. Vispa samman äggvitorna med 1dl socker till att börja med ca 2 min. Tillsätt resterande mängd socker och citronsaft när marängen börjar tjockna. Vispa tills det blir en fast och blank maräng. Fyll en spritspåse med maräng och spritsa rundlar, ca 8 cm i diameter. Se till att få en liten grop i marängens mitten för att sedan fylla med gräddyoghurten. Sätt in marängerna i ugnen på 140° i 8-10 min, sänk sedan till 100° och låt stå ytterligare 25 min Marängen skall vara lite seg och kladdig i mitten. Ta ut dem och låt svalna. Vispa grädden. Blanda den med fast yoghurt. Dela och gröp kärnorna ur passionsfrukten. Lägg gräddblandningen i gropen i mitten av marängerna. Fördela passionsfrukt och dekorera med hallon och citronmeliss eller basilika.