Det är vi som är Knutssons som levt och arbetat ihop i många år. Mat, vin och musik är våra gemensamma intressen och som till stor del varit vårt levebröd. Vi vill sprida mat-, vin- och musikglädje i kombination på vårt sätt. Våra recept utgår i första hand från svenska råvaror med många inslag av grönt. Med naturen inpå knuten och med en liten trädgårdstäppa inspireras vi till friluftsliv och ett aktivt liv. Varje vecka presenteras en meny med 3 rätter av varierande slag, vinförslag och inspirerande musik på Facebook, Instagram och på vår hemsida. Välkomna att följa oss.
Eva Knutsson
Efter många års erfarenhet av matlagning som lärare, matjournalist och egen företagare Inom restaurangbranschen vill jag dela med mig av nya och klassiska recept. På våra mat- och vinresor har vi snappat upp ett annat som vi tror kan väcka lusten att prova och smaka.
Bengt Knutsson
är sommelier med lång erfarenhet från sitt arbete som lärare på Restauranghögskolan i Grythyttan. Dessförinnan hade Bengt ansvar för vinkällaren på Grythyttans Gästgivaregård i många år och har under årens lopp även hunnit med att driva restaurang på Lidingö och på Svampen i Örebro. I 10 år drev vi tillsammans vinkällaren VinContoret i Örebro. Där erbjöds vinprovningar och kurser för medlemmar och vinroade. I dag håller vi gärna vinprovningar och ger råd om inköp och lagring av viner.